pondělí 20. srpna 2012

Yvetina vzpomínka na Řadov


     Byla sobota, 31.7.2012 a já se se svým 6letitým synem balila na počítačový tábor v přírodě s názvem „Staré pověsti české“. Hlavou se mi honila myšlenka, co já tam s tím mým zlobivým klučinou budu vlastně dělat? Měla jsem obavy z kvality ubytování a jako PC antitalent také z vlastního kurzu.
    Musím přiznat, že chatičky tedy nebyly na první pohled žádný luxus, ale na druhou stranu, pokud si člověk vzal nějaké ty své osobní věci z domova, dokázal si chatku na ten jeden týden celkem slušně zvelebit a cítit se v ní dobře.
    PC kurz pod vedením zkušeného a hlavně zábavného lektora  „Džina“ a jeho mladého pomocníka Adama se dal zvládnout a myslím, nebo vlastně jsem si jistá, že spoustu věcí využiji i při své občasné práci na PC.
   Chtěla bych moc poděkovat všem zkušeným vedoucím a instruktorům, kteří se dětem s velkým zájmem a s bravůrně připraveným programem věnovali a díky kterým jsem své - v tu chvíli „nejhodnější“dítě - viděla pouze v jídelně, kde jsme se díky úžasné kuchařce oddávali kulinářským hodům. Navíc, kuchařce to nešlo pouze v kuchyni! Svým umem v oblasti Zumby nám jeden večer dokonce zpříjemnila příjemnou fyzickou estrádou.
   Všichni účastníci tábora byli velmi milí, přátelští, zábavní a každý svým způsobem tento tábor něčím zajímavým obohatil. Snad jsem i já svým někdy poněkud „zvláštním“ chováním jako například ranní běh, časté střídání oblečení včetně náušnic anebo příležitostnými hereckými výkony,  tábor svým způsobem naplnila podle představ a pomohla tak přispět k jeho úžasné atmosféře.
    A co napsat na závěr …........ kdy bude tábor příští rok?

Všem veliké díky. S krásnými dojmy se s vámi loučí v jedné osobě Jitka, Divá Šárka a Yveta.

Žádné komentáře:

Okomentovat